Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning

Wil je je woning of appartement als particulier zelf verkopen? Dat kan zeker. Het enige nadeel is dat er een administratieve molen aan het draaien gaat als je zelf je pand verkoopt. Maar vrees niet, je kan je laten bijstaan door Immo Leenhouwers om je door het administratieve kluwen te begeleiden. Immo Leenhouwers zorgt dat je perfect weet welke attesten en documenten je moet verzamelen en waar je de nodige aanvragen kan doen zodat je op de meest kostenefficiënte manier je pand kan verkopen. Deze dienst kan ook gecombineerd worden met andere ondersteuning die we aanbieden.

Wat biedt administratieve ondersteuning jou?

Je bent in orde met alle administratieve formaliteiten voor je verkoop

Je kan kostenefficiënt en gefocust je woning verkopen

Geen stress door onoverzichtelijke en onvolledige documenten

Bij vragen kan je steeds bij me terecht, maar ook voor extra hulp of toelichting

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers