Visualisaties / 3D-renders

Visualisaties / 3D-renders

Een renovatie kan best intimiderend zijn op het eerste gezicht. Neem de twijfels bij je potentiële verkopers weg en toon het ware potentieel van je pand via 3D-renders. Zo visualiseer je voor de kopers wat er mogelijk is in je pand en kunnen zij het pand virtueel bezoeken. 

Ook voor projectontwikkelaars zijn renders ideaal om een nieuwbouwproject te tonen én verkopen vooraleer de eerste steen gelegd is.

WAAROM EEN 3D-render van je pand laten maken?

3D-renders tonen het potentieel van je pand

Maak een renovatiepand makkelijker verkoopbaar

Interactieve rondleiding mogelijk, ook online op de vastgoedwebsite

Eenvoudig aan te passen met nieuwe ideeën

De manier waarop Immo Leenhouwers werkt

1. INTAKEGESPREK

We plannen een vrijblijvende kennismaking in jouw pand of bij ons op kantoor. Graag leren we jou en het pand wat beter kennen om het potentieel goed in te schatten. We bespreken alle mogelijkheden en ik laat me graag inspireren.

2. Vrijblijvende offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte in je mailbox. Heb je nog wat vragen? Contacteer ons gerust, we geven graag de nodige toelichting.

3. Eerste design

Na toezegging van de offerte en enkele praktische afspraken gaan we aan de slag om een eerste voorstel te maken.

4. Feedbackrondes

Er zijn enkele feedbackrondes mogelijk. De feedback kan aangeleverd worden via verschillende methodes zoals telefonisch, in de tool zelf of per e-mail. We bekijken wat het beste lukt voor jou. Immo Leenhouwers gaat met jouw feedback aan de slag en levert een nieuwe versie op.

5. Oplevering

Zo komen we tot een eindresultaat dat aantrekkelijk is en de mogelijkheden van jouw pand helder in kaart brengt.

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Fotogalerij

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers