Vastgoedfotografie

Vastgoedfotografie

De potentiële kopers van jouw pand zijn online op zoek. Een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden én is bovendien doorslaggevend voor een klik op jouw pand. Kwalitatieve vastgoedfoto’s die het interieur, exterieur en eventueel de grond van jouw pand in beeld brengen zijn cruciaal om kopers in één oogwenk te overtuigen om te klikken. 

Graag brengt Immo Leenhouwers jouw pand op authentieke manier in beeld met als doel een vlotte verkoop te realiseren. Je rekent op een ervaren vastgoedfotograaf met kwalitatieve tools.

Waarom kiezen voor een vastgoed fotoreportage?

Authentieke beelden zorgen voor meer kliks op je pand online

Dronebeelden tonen de oppervlakte van de grond helder en geven een unieke kijk die anders niet te realiseren is

Schep de juiste sfeer en overtuig potentiële kopers om een bezichtiging vast te leggen

Kwalitatieve beelden zorgen voor een snellere verkoop van je pand

De manier waarop Immo Leenhouwers werkt

1. INTAKEGESPREK

We plannen een vrijblijvende kennismaking in jouw pand of bij ons op kantoor. Graag leren we jou en het pand wat beter kennen om het potentieel goed in te schatten. We bespreken de brede waaier aan mogelijkheden, van interieur- en exterieurfoto’s tot dronebeelden.

2. Vrijblijvende offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte in je mailbox. Heb je nog wat vragen? Contacteer ons gerust, we geven graag de nodige toelichting.

3. Praktische afspraken

Na toezegging van de offerte maken we enkele praktische afspraken en plannen we een datum in.

4. Time to shoot

Op de afgesproken datum brengen we je pand op aantrekkelijke en authentieke manier in beeld.

5. Nabewerking

De ruwe beelden van de fotoshoot bewerken we zodat ze nog levendiger ogen. Alles om de kans op een klik én bezoek te vergroten.

6. Oplevering

Je krijgt een hoogkwalitatieve fotoreportage afgeleverd die jouw pand in beeld brengt.

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers