Schattingen

Schattingen

“Wat is mijn pand nu werkelijk waard?” Een terechte vraag waar je mee worstelt vooraleer je je vastgoed op de markt wil plaatsen. Waarderingen kunnen sterk uiteenlopen en zijn soms niet goed onderbouwd. Daarom biedt Immo Leenhouwers een onafhankelijke, objectieve schatting van jouw pand aan. In het schattingsverslag krijg je een onderbouwde argumentatie van de waardebepaling van jouw vastgoed. Ook geef ik tips mee om de verkoopprijs eventueel te kunnen opdrijven, zoals kleine werken of interieurstyling. Het schattingsverslag kan eventueel gratis afgenomen worden in combinatie met andere diensten.

Waarom je woning door Immo leenhouwers laten schatten?

Onafhankelijke en realistische schatting

Waardebepaling gebaseerd op objectieve prijsfactoren

Uitgebreid en verzorgd schattingsverslag na afloop

Verbeterpunten en advies om meer rendement te halen

De manier waarop Immo Leenhouwers werkt

1. INTAKEGESPREK

We leren jou en je pand graag beter kennen tijdens een intakegesprek en verkennend plaatsbezoek. Zo weten we wat je doelstelling is en kunnen we snel enkele quick wins identificeren. Dit intakegesprek kan ook digitaal verlopen zonder plaatsbezoek of bij ons op kantoor.

2. Vrijblijvende offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte in je mailbox. Heb je nog wat bijkomende vragen? Contacteer ons gerust, ik geven graag de nodige toelichting.

3. Grondig plaatsbezoek

Na toezegging van de offerte komen we langs om een grondig bezoek uit te voeren en alle belangrijke factoren van het pand in kaart te brengen. Pas dan kunnen we een correcte waardebepaling maken.

4. Schattingsverslag

Je krijgt een schattingsverslag opgeleverd met argumentatie en de waarde van je pand. Bovendien krijg je ook handige tips & tricks om de verkoopprijs op te drijven.

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers