Interieurstyling

Interieurstyling

Toon het potentieel van jouw pand bij een bezichtiging. Interieurstyling helpt je potentiële kopers om te visualiseren wat er mogelijk is in de ruimtes van jouw pand. Ook voor jou zijn de voordelen groot. Je verkoopt sneller en aan een hogere prijs.

Wat doe ik dan precies?

Wat doet Immo Leenhouwers precies? Met minimale middelen stomen we jouw pand klaar voor een vlotte verkoop. We identificeren quick wins en kleine optimalisaties aan het pand (en kunnen die, indien gewenst, laten uitvoeren door een partner).

Daarnaast maken we gebruik van de aanwezige meubels en elementen, nemen we verkoop verstorende elementen weg en zetten we de positieve elementen van het pand in de verf. Als het pand leeg is, vullen we het op met kartonnen meubels om de mogelijkheden te tonen.

Bovendien kunnen we je ook helpen om bezichtigingsdagen te organiseren en te begeleiden.

Wist je dat...

de geur van vers brood tijdens een bezichtiging in de ochtend de kans op verkoop vergroot? Zo zijn er verschillende technieken die we kunnen gebruiken.

Waarom is interieurstyling interessant?

Realiseer een significante meerwaarde op jouw investering

Creëer een positieve eerste indruk met een mooi interieur

Verbreed je doelgroep door een aantrekkelijke maar toch neutrale inrichting

Toon het potentieel van een pand & verkoop je pand sneller

De manier waarop Immo Leenhouwers werkt

1. INTAKEGESPREK

We plannen een vrijblijvende kennismaking in jouw pand of bij ons op kantoor. Graag leren we jou en het pand wat beter kennen om het potentieel goed in te schatten. We bespreken de brede waaier aan mogelijkheden.

2. Vrijblijvende offerte

Je krijgt een vrijblijvende offerte in je mailbox. Heb je nog wat vragen? Contacteer ons gerust, we geven graag de nodige toelichting.

3. Plaatsopneming

Na toezegging van de offerte komt Immo Leenhouwers langs om het pand heel nauwkeurig te inspecteren. We brengen quick wins in kaart, nemen aantekeningen en speuren naar de onontgonnen optimalisaties om je pand vlot te verkopen.

4. Adviesrapport

Het verslag van de plaatsopneming krijg je in een helder adviesrapport. Alle optimalisaties worden in kaart gebracht en geprioritiseerd en geoffreerd. Via partners biedt Immo Leenhouwers kleine werken zoals schilderwerken aan. Jij beslist welke optimalisaties we wel of niet uitvoeren.

5. Uitvoering optimalisaties

In overleg bepalen we welke optimalisaties uitgevoerd zullen worden. Immo Leenhouwers coördineert en volgt alle werken op. Laat de bezoekers maar komen. Ook voor bezichtigingen adviseren we je graag.

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers