Grondplannen

Grondplannen

Sterke foto’s of 3D-renders zijn ideaal om de sfeer van je pand weer te geven. Maar om op objectieve manier de afmetingen van je woning of appartement weer te geven is een grondplan een must. Ook voor woningen die gerenoveerd moeten worden is het een pluspunt om een grondplan bij de verkoop te kunnen aanbieden. Voor de koper is het eenvoudig om het grondplan aan te bieden als hij of zij offertes wil opvragen bij aannemers.

WAAROM EEN grondplan van je pand laten maken?

Objectieve afmetingen van je woning of appartement

Een troef om aan te bieden bij de verkoop

Biedt een duidelijke leidraad bij renovaties

Snel leverbaar

Drie soorten grondplannen

Grondplannen om je appartement of huis vlot zelf te verkopen.

TYPE 1

Een basic grondplan van je woning of appartement.

Grondplannen om je appartement of huis vlot zelf te verkopen.

TYPE 2

Een grondplan met ramen en deuren voor een duidelijke structuur.

Grondplannen om je appartement of huis vlot zelf te verkopen.

TYPE 3

Een uitgebreid grondplan met een gedetailleerde inkleding.

Wat klanten over Immo Leenhouwers zeggen

Waarom kiezen voor Immo Leenhouwers?

Persoonlijk aanspreekpunt

Je rekent op Immo Leenhouwers voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de diensten. Voor bepaalde specialisaties werken we samen met ervaren partners. Als klant heb jij echter één aanspreekpunt voor alle vragen, ondersteuning en begeleiding.

Rendement voor de verkoper

Dé doelstelling van mooie vastgoedfoto’s, interieurstyling of 2D/3D-tekeningen en renders is uiteraard om een positief rendement te realiseren voor jou, de verkoper. Daarom vertrekt Immo Leenhouwers vanuit het potentieel rendement als uitgangspunt om advies te verlenen zodat jij het onderste uit de kan haalt.

Transparante prijzen

Een fee gebaseerd op een percentage van de verkoopsprijs? Neen, daar doet Immo Leenhouwers niet aan mee. De prijs is vast en deze gieten we graag transparant in een offerte, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

Je wilt vooruit. Daarom zorgt Immo Leenhouwers voor de nodige flexibiliteit zodat er een vlotte opleveringstermijn is in het project. We spreken een overzichtelijke timing af en werken hard om deze te realiseren.

Allround vastgoedspecialist

Met verschillende opleidingen en referenties rond 3D-rendering, vastgoedfotografie, administratieve ondersteuning en interieurstyling heeft Immo Leenhouwers de nodige ervaring om jouw project vlot te coördineren.

Graag jouw volgend project bespreken?

Maak een vrijblijvende afspraak!

Dronebeelden van een vastgoedproject / projectontwikkeling door Immo Leenhouwers